Fiets ook mee met de etapas op vrijdag 17 september!

De Utrechtse Gran Saldida van de Vuelta start pas in 2022, maar niet getreurd want fietscoalitie Heel Overvecht Fietst (onderdeel Heel Utrecht Fietst) organiseert dit jaar weer een tour in Overvecht.
Dit vindt plaats tijdens de Europese mobiliteitsweek en wel op vrijdag 17 september. De Overvechtse Etapas is een fietstocht langs interessante plekken, waar kleine hapjes worden geserveerd en ook wat wordt verteld over de wijk. Uiteraard is er de mogelijkheid om andere mensen te leren kennen en veel gezelligheid! Zo fietsen we langs een bijzonder bouwproject, een zeer fraaie buurttuin, een innovatieve bierbrouwerij en nog meer Parels van Overvecht. En je bent tegelijkertijd gezond aan het bewegen, leert andere mensen te leren kennen en het is gezellig. Wat wil je nog meer!

Vanaf 16.30 uur verzamelen de deelnemers op het plein bij De Dreef (Schooneggendreef 27), waarna om 17.00 uur de fietstocht (in kleine groepjes) zal starten. De fietstocht eindigt rond 19.30 uur weer op het plein van De Dreef.

Meedoen?
Geef je hier snel op (voor 7 september), want er is beperkt plek! Hasta la vista op 17 september!

fietsende-mensen-taagdreef-voor-etapas-flyer
Recent Posts

Start typing and press Enter to search