Heel Utrecht Fietst Kick-off Event is verplaatst naar het voorjaar van 2022!

Aankomende zondag 10 oktober 2021 stond het Het kick-off event van Heel Utrecht Fietst op de agenda. In goed overleg met alle betrokken partijen hebben we besloten om het evenement te verplaatsen naar het voorjaar van 2022. Dit besluit is genomen naar aanleiding van de huidige inschrijfaantallen. We denken dat er in het voorjaar meer animo zal zijn voor de fietstocht. Binnenkort zullen wij de nieuwe datum bekend maken.

Komend voorjaar trappen we – letterlijk en figuurlijk – Heel Utrecht Fietst af met een fietstocht voor jong en oud! Iedereen die uit Utrecht of omgeving komt is welkom om mee te fietsen. Je hebt de keuze uit een route van 10 kilometer en een route van 25 kilometer. Onderweg is er van alles te zien en te beleven.
De start en finish vinden plaats op het plein bij De Dreef (Schooneggendreef 27).

Inschrijven
Op dit moment is het nog niet mogelijk om je in te schrijven voor de tocht.

Het tarief voor deelname ligt op €5,00 per persoon, ongeacht de afstand die je wenst te fietsen. U-pashouders krijgen 20% korting op de fietstocht. Het resterende bedrag kan van het tegoed op de U-pas worden betaald. Stuur een mailtje naar info@centralevents.nl met je pasnummer of met een foto van de achterkant van je pas. Wij maken de inschrijving vervolgens in orde!

Programma

  • 10.00 uur: Ontvangst op het plein bij De Dreef
  • 10.15 uur: Opening daginschrijvingen
  • 10.15 uur: Start route 25 km
  • 11.00 uur: Start route 10 km
  • 12.00 – 14.00 uur: Finish van beide afstanden en gezellige nazit bij De Dreef
  • 15.00 uur: Einde programma

Contactgegevens organisatie
Heb je vragen over je het Kick-off Event of over je deelname? Neem dan contact op met de organisatie, Central Events.

Algemene voorwaarden voor deelname
Tijdens het inschrijftraject ga je akkoord met de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden kun je via de knop hieronder downloaden.

Nieuwsbrief
Wil jij op de hoogte gehouden worden over het Kick-off Event van Heel Utrecht Fietst? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via de knop hieronder.

Bekijk hieronder de routes!

Start typing and press Enter to search