100 Fietsenactie

De Fietsersbond Utrecht, BikeFlip en Heel Utrecht Fietst zijn gestart met een inzamelingsactie om honderd kinderen uit Utrecht aan een fiets te helpen: “Ieder Kind Een Fiets”.

Er wonen in Utrecht veel mensen die geen fiets kunnen betalen, en vooral voor kinderen is dat een probleem. Daarom wordt iedereen die een kinderfiets over heeft gevraagd om deze te doneren. En wie geen fiets heeft om te doneren kan ook financieel bijdragen, zodat daar bijvoorbeeld de reparatiekosten mee betaald kunnen worden. Elke bijdrage is zéér welkom. Je financiële donatie kan je doen hier doen via de fietsersbond.  https://www.fietsersbond.nl/voor-ieder-kind-een-fiets/

Al 30 fietsen
Op zaterdag 26 juni organiseerden we een succesvolle fietsdoneeractie. Utrechters doneerden in totaal 30 kinderfietsen, dus we zijn al goed op weg. Heb jij nog een kinderfiets ongebruikt staan en wil je een kind blij maken? Stuur een e-mail naar info@heelutrechtfietst.nl om jouw kinderfiets te doneren.

Informatie
Meer informatie over de actie kan je hier vinden. Als je nog vragen hebt, stuur ons dan een e-mail via info@heelutrechtfietst.nl.

En je kunt ons natuurlijk volgen op onze sociale media van Heel Utrecht Fietst!

fietsen-inleveren-1-1
Recent Posts

Start typing and press Enter to search